آموزش عکاسی از اجسام بی جان: شبیه سازی بارش باران در استودیو عکاسی

در مطلب امروز، باران را به استودیو عکاسی خواهیم برد. در این آموزش، دینا بلنکو (Dina Blenko) به شما نشان می دهد چگونه عکس پاییزی فوق را گرفته و کاری کرده که روی کل ترکیب بندیش در استودیو عکاسی باران ببارد. این کار بسیار ساده است و عکس شما را متحول خواهد کرد. در ادامه مطلب با ما همراه شوید، تا حقه و ترفند های دینا را بیاموزید.

آموزش عکاسی از اجسام بی جان: شبیه سازی بارش باران در استودیو عکاسی

عکس Autumn Inside از دینا بلنکو

پاییز به جهت برگ­های رنگارنگ، خرمالوهای نارنجی، نوشیدنی ­های داغ، سیب­های قرمز و انگورهای وحشی­ اش، فصلی ایده ­آل برای عکاسی از اجسام بی­ جان (still life photography) است.

به­ علاوه، آب و هوا همواره عالی است! من در حالت کلی باران را دوست ندارم، اما باران پاییزی خود منبع الهامی عالی است. پس بهتر است مقداری باران پاییزی به عکس اجسام بی­ جانمان اضافه کنیم و از این فرصت برای زیباتر کردن عکسمان استفاده کنیم.

1-وسایل و تجهیزات

تجهیزاتی که قصد استفاده از آن­ها را داریم بسیار ساده هستند: اشیای بی­ جان (هر شیء که نشانی از پاییز دارد و از خیس شدن آن نمی ­ترسید.)، صافی آشپزخانه، یک ظرف شیشه ای کوچک (مانند ظرف قهوه) و یک پس زمینه محکم و ضدآب.

همچنین به یک سافت باکس بزرگ، یک رفلکتور، سه پایه و فلاش اکسترنال نیازمندیم.

2-نورپردازی

من قصد داشتم که نور طبیعی به نظر برسد، پس یک سافت باکس بزرگ (سافت باکس مورد علاقه من Westcott 43″ Apollo Orb است.) در پشت پس ­زمینه و کمی به سمت راست قرار دادم.

در درون آن، من یک فلاش معمولی (speedlight) برای ثبت تصویر قطره­ های آب استفاده کرده­ ام: قدرت کم (۱/۸ تا ۱/۱۲۸ توان، پالسی بسیار کوتاه متصاعد خواهد کرد که حرکت مایع را فریز یا ثابت می کند) و مُد RPT فلاش، اجازه گرفتن تعدادی عکس در یک ردیف را می دهد.

همچنین در سمت چپ از یک رفلکتور و در سمت راست بالای کادر از یک تکه مقوای مشکی جهت کم کردن مقداری از نور استفاده کرده ایم.

3-آزمایش

به شدت توصیه می­کنم قبل از ریختن آب از اجسام چیده شده عکس بگیرید تا از ترکیب­ بندی آن اطمینان حاصل کنید. من به این نتیجه رسیده ­ام که بهترین و ساده ­ترین راه ایجاد افکت باران، ریختن آب از طریق صافی است. با استفاده از این ابزار، آب به خوبی پخش خواهد شد و قطرات زیبایی ایجاد می­ شود.

4-عکاسی

اگر از عکس آزمایشی خود راضی بودید، زمان آنست که ترکیب­ بندی نهایی را انجام دهید.

در مورد من، ساده­ تر این بود که کار را با اشیای بزرگ­تر مانند دفتر نقاشی و فنجان چای آغاز کنم و سپس سراغ جزئیات و اشیای کوچک­تر بروم. در نظر داشته باشید که آب احتمالاً اندکی ترکیب­ بندیتان را تغییر خواهد داد، پس مقداری فضا برای قطرات آب و بی­ نظمی خالی بگذارید.

اکنون زمان بارش باران است! آب را از طریق صافی بریزید و بطور متوالی عکاسی کنید. مراقب تجهیزات الکترونیکی باشید و از کارتان لذت ببرید.

5-ویرایش عکس

عکسی که بیشتر دوست دارید را انتخاب کنید. این عکس ممکن است کاملاً آماده باشد و یا لازم باشد مقداری قطره آب به آن اضافه کنید، رنگ­ها را تنظیم کنید و کنتراست را بهبود ببخشید. کار آماده است! شما مقداری از پاییز را برای همیشه به یادگار خواهید داشت. به همین سادگی!

عکس­ های قبل و بعد عکس “Autumn Inside” را در زیر مشاهده می­کنید.

و این هم از عکس های نهایی.

امیدواریم که این ایده عکاسی از اجسام بی جان در فصل رنگارنگ پاییز، الهام بخش شما برای گرفتن عکس هایی زیبا باشد و ترفندی که در مورد ایجاد باران مصنوعی در استودیو عکاسی آموختید را برای ثبت تصاویری دیدنی به کار گیرید.

منبع: Lenzak

میانگین امتیازات ۵ از ۵