معرفی لنزهای کانن برای عکاسان مبتدی

صفحه اصلی/آموزش های عکاسی, لنزها, مقالات/معرفی لنزهای کانن برای عکاسان مبتدی

معرفی لنزهای کانن برای عکاسان مبتدی

به شما تبریک می‌گوییم که اولین دوربین DSLR کانن خود را خریداری کرده‌اید. اگر می‌خواهید انتخاب‌های متفاوتی نسبت به لنز کیت خود داشته باشید، حتما می‌پرسید که از کجا باید شروع کنید. در اینجا ما راهنمای خریدی آماپه کرده ایم که به شما کمک می‌کند بهترین لنزهای کانن برای مبتدی ها را بشناسید و با توجه به نیازتان یکی از آن ها را انتخاب کنید.

بدنه‌ی دوربین شما به طور معمول با یک لنز کیت در اختیار شما قرار گرفته است، این لنز ممکن است لنزEF-S 18-55mm f/3.5-5.6 باشد. لنزهای کیت برای عکاسی روزمره و یادگیری نحوه‌ی کار با دوربین، کافی هستند. اما شما به سرعت از این مرحله عبور خواهید کرد.

معرفی لنزهای کانن برای عکاسان مبتدی

اگر بخواهید در محیط‌های کم نور به عکاسی بپردازید یا می‌خواهید از یک زاویه‌‌ی دید عریض‌تر یا تنگ‌‌تر استفاده کنید، وقت آن است که روی لنزهای جدید سرمایه‌ گذاری کنید.

اگر بودجه‌ی شما تنها شامل یک لنز است، ما فکر می‌کنیم که لنز جمع و جور Canon EF 50mm f/1.8STM، بهترین نقطه‌ی شروع برای بسیاری از عکاسان می‌باشد. استفاده از دیافراگم باز لنزهای پرایم، راه مناسبی برای بالا بردن وضوح سوژه و محو کردن پس زمینه هستند. لنزهای پرایم، برای عکاسی روزمره و محیطی، در روز و در شب به خوبی عمل می‌کنند.

اگر بخواهید عکاسی خود را به مرحله‌ی بالاتری برسانید. ما لنزهای Canon EF 70-200mm f/4L را برای تله و Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 را برای واید پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین اگرعلاقه به عکاسی ماکرو دارید، از لنز Tamron AF 90mm f/2.8 Di SP و اگر تنها می‌خواهید لنز کیت خود را ارتقا دهید، از لنز Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM استفاده کنید.

اگر به تازگی اولین DSLR خود را از شرکت کانن خریداری کرده‌اید، به احتمال زیاد سنسور شما از نوع ASP-C است. سنسور ASP-C(کراپ)، از سنسوردوربین‌های رده‌اول کانن مثل ۵D mark III کوچک‌تر است. لنزهایی که برای دوربین‌های کراپ سنسور طراحی شده‌اند، قابل استفاده بر روی دوربین‌های فول فریم نخواهند بود.

بیشتر لنزهایی که ما پیشنهاد کردیم، تنها بر روی دوربین‌های کراپ سنسور قابل استفاده است، به دلیل اینکه این لنزها از همتایان فول فریم خود سبک‌تر و ارزان‌تر هستند و مسلما کیفیت ساخت پایین‌تری نیز دارند. اما نیازهای ضروری یک شخص مبتدی را رفع خواهند کرد.

زمانی‌که از سنسور با اندازه‌ی کوچکتر(کراپ) استفاده می‌کنید، زاویه‌ی دید شما تنگ‌تر خواهد شد. در دوربین‌های کراپ سنسور شرکت کانن، این نسبت ۱٫۶ است. به طور مثال یک لنز ۵۰ میلی‌متری بر روی یک دوربین کراپ سنسور کانن، زاویه‌ی دیدی معادل یک لنز ۸۰ میلی‌متری بر روی یک دوربین فول فریم دارد. هر شرکتی بر روی لنزهای سازگار با دوربین‌های فول فریم و کراپ سنسور خود نام‌های مخصوصی می‌گذارد.برای لنزهای فول فریم و کراپ به ترتیب کانن، EF و EF-S، سیگما، DG و DC، تامرون، Di و Di II را انتخاب کرده‌اند.

  • انتخاب کلی ما:لنز Canon EF 50mm f/1.8STM (محو کردن پس زمینه با کم‌ترین قیمت)

لنز Canon EF 50mm f/1.8STM، یک لنز همه‌کاره برای استفاده‌ی روزمره است و در نور کم بسیار فوق العاده عمل می‌‌کند. همچنین بوکه‌های ایجاد شده آن بی‌نظیر است.

این لنز از نظر اندازه بسیار کوچک است و در دوربین‌های کراپ سنسور، فاصله‌ی کانونی این لنز، زاویه‌ی دیدی معادل یک لنز ۸۰ میلی‌متری ایجاد می‌کند.

اگر بعد از یک لنز کیت، از این لنز استفاده کنید، بالا بودن وضوح تصویر در عکس‌هایی که با آن می‌گیرید را به خوبی درک خواهید کرد.

عمق میدانی که این لنز در بازترین دیافراگم خود به شما ارائه می‌دهد، بسیار باریک است و سوژه را به خوبی از پس زمینه جدا می‌کند.

لنز Canon EF 50mm f/1.8STM، نسبت به مدل‌های پیشین خود بهبود‌های بسیاری داشته است: مانت فلزی، اضافه شدن تیغه‌ی دیافراگم برای ایجاد بوکه‌های زیباتر و موتور فوکوس STM که سریع‌تر و بی‌صدا‌تر است و این موضوع هنگام فیلم‌برداری بسیار مفید واقع می‌شود.

اگر شما می‌توانید هزینه‌ی بیشتری را صرف خرید لنز کنید، لنزCanon EF 50mm f/1.4 کیفیت ساخت بسیار بالاتری دارد و همچنین در محیط‌های خیلی کم نور ‌می‌توان آن‌را استفاده کرد، اما قیمت آن ۳ برابر لنز Canon EF 50mm f/1.8STM است.

مسلم است که f/1.4 با f/1.8 قابل مقایسه نیست، ولی اگر هنوز راه خود را در عکاسی پیدا نکرده‌اید و مشغول آزمون و خطا هستید، انتخاب لنزCanon EF 50mm f/1.8STMریسک پایین‌تری دارد. اگر هنوز قانع نشده‌اید و یک لنز فوق العاده شارپ می‌خواهید، لنز Canon EF 50mm f/1.4 را انتخاب کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵

درباره مدیر سایت :

کارشناس فناوری اطلاعات - مربی و مدرس عکاسی و گرافیک - دارای مدرک آکادمیک عکاسی از دانشگاه هنر تهران - جهاد دانشگاهی